Tips

5x Kamperen in een Coco Sweet Designtent


dinsdag 24 mei 2022

Ben jij al bekend met de zogeheten Coco Sweet Designtenten? Deze romantische tenten gemaakt van kokoshout zijn rond van vorm en meestal modern ingericht. In dit artikel vertellen we je graag meer over 5 magische plekjes waar je Coco Sweet tenten kunt vinden. Ga je mee?

5x Kamperen in een Coco Sweet Designtent
Slapen in een Coco Suite Designtent

Boek een Coco Sweet tent in Overijssel

In het Overijsselse Lemele vind je zo'n hippe Coco Suite op een prachtige natuurcamping in het Vechtdal. Deze bijzondere accommodatie heeft het uiterlijk van een tent, maar het comfort van een caravan. Ook wanneer je niet echt van het kamperen bent, zul je je hier als een vis in het water voelen. De Coco Suite is geschikt voor maximaal 4 personen en is gelegen in een bosrijke omgeving.

In de tent staan heerlijke bedden en vind je een simpel keukenblokje waar je je eigen maaltijden op kunt bereiden. Heb je geen zin om te koken? In de bosrijke omgeving vind je enkele fijne restaurants waar je lekker kunt eten. De tenten staan op een mooie natuurcamping waar ook een heerlijk verwarmd zwembad is, evenals veel speelruimte voor de kleintjes. Kortom: een topplek voor het hele gezin.

Boek een Coco Sweet tent in Overijssel
Bijzondere Coco Suite tent in Overijssel

Heerlijk overnachten in een Coco Sweet in de Ardennen

Net over de grens met België liggen de groene en soms ruige Ardennen. In het hart van de natuur staat Camping Olympia die een paar Coco Sweets verhuurt voor het hele gezin. Deze fraaie ronde en gezellige tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Je vindt er een slaapkamer met een tweepersoonsbed en in de andere ruimte staan twee éénpersoonsbedden die overdag kunnen worden omgetoverd tot zitbanken zodat je hier je eigen woonkamer hebt. 

Natuurlijk is er ook een luifel aanwezig waaronder je eigen sfeervolle buitenterras staat. Daar is het heerlijk toeven met goed en minder goed weer. De Coco Sweets staan op een rustige camping die pas geleden volledig zijn vernieuwd. Neem een duik in een van de twee zwembaden en bestel een drankje bij de poolbar. Liever iets actiefs ondernemen? Vanaf de camping worden diverse outdooractiviteiten georganiseerd, zoals boogschieten, kanoën en mountainbiken.

Heerlijk overnachten in een Coco Sweet in de Ardennen
Coco Suite in de Ardennen

Vier vakantie in een Coco Suite in Frankrijk

In het Franse Vendée staat deze knusse Coco Suite waar je met het hele gezin terecht kunt. Dit gezellige tenthuisje biedt plek aan maximaal 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers, een keukentje en een overdekt terras. Er is geen badkamer aanwezig in de tent, maar het schone sanitair staat om de hoek. De tent staat op een mooie familiecamping in het groen.

Daar is van alles te doen voor jong en oud. Ga lekker zwemmen in het zwembad of begin aan een potje jeu-de-boules. In de middag kun je heerlijk eten in de aanwezige bistro en in de omliggende dorpen scoor je verse broodjes en croissants. Voor de kids is er een animatieteam aanwezig, maar je kunt natuurlijk ook gewoon met het hele gezin op avontuur in de mooie omgeving.

Vier vakantie in een Coco Suite in Frankrijk
Luxe vakantie in een Coco Suite in Frankrijk

Coco Suite op een camping aan het Iseomeer

Aan het adembenemende Iseomeer in het noorden van Italië vind je meerdere campings en vakantieparken. Op een van die familiecamping vind je deze mooie Coco Suites waar je in luxe kunt kamperen. De tenten zijn compleet ingericht voor maximaal 4 personen dus je hoeft alleen maar je eigen spullen in te pakken. Maak gebruik van je eigen keukentje, woongedeelte en overdekt terras.

Op de camping vind je meerdere zwembaden waarvan eentje met een gave glijbaan. Wat ook te gek is om te doen, is om te gaan watersporten op het Iseomeer zelf! Je hoeft de camping niet af om een lekker hapje Italiaans te eten, maar wil je dat wel dan is er in het dorpje Iseo genoeg te proeven. Geniet hier optimaal van de groene natuur en de bergachtige omgeving vanuit je eigen Coco Suite.

Coco Suite op een camping aan het Iseomeer
Coco Suite in Italië

Moderne Coco Suite aan het Gardameer

Eveneens in Noord-Italië vind je het Gardameer, een begrip onder menig Nederlander. Rondom dit meer vind je talloze campings waar Nederlanders al jarenlang vaste gasten zijn. Op een van die campings staat een aantal modern ingerichte Coco Suites van de nieuwste generatie. Deze Coco Suites zijn ideaal voor gezinnen met kinderen of voor bevriende stellen.

De tenten beschikken namelijk over 2 slaapkamers: eentje met een tweepersoonsbed en eentje met 2 eenpersoonsbedden. De moderne keuken heeft een inductiekookplaat en buiten staat een BBQ waar je gebruik van mag maken. Lekker zwemmen doe je in het Iseomeer of in een van de zwembaden op de camping. Om je verblijf helemaal af te maken, kun je hier ook nog eens heerlijk bubbelen in een van de jacuzzi's. Wedden dat je niet meer naar huis wil?

Moderne Coco Suite aan het Gardameer
Mooie moderne Coco Suite aan het Gardameer

Meer inspiratie voor slapen in een Coco Suite?

Check dan ons huidige aanbod met Coco Suites en laat je verrassen door een van deze prachtige tenten. Vergeet ook zeker niet om LuxeTent.nl te volgen via Facebook of Instagram voor de laatste updates.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht