Safaritent met sanitair

Safaritent met sanitair huren

Deze safaritenten hebben een eigen badkamer met douche & toilet in de tent. Dat is pas een luxe tent!
Lees meer
Safaritent met sanitair huren

Uitgebreid zoeken

Aantal personen

Land

Toon meer

Type tent

Ligging

Toon meer

Faciliteiten

Toon meer

Kenmerken

Toon meer

Weekprijs vanaf

Filteren
Sorteer op:
92 tenten gevonden
Filteren
Als je kiest voor een kampeervakantie in een safaritent dan kies je bewust voor een luxe tent en het gemak dat de safaritent al helemaal voor je klaarstaat als je aankomt. Geen gesjouw met stokken en urenlang opzetten. Je vakantie begint direct.

In de safaritent of lodgetent staat een vast bed, heb je een beschikking over een (kleine) keuken, eettafel en soms zelf een bankstel. Het comfort van een vakantiehuisje dus, alleen dan onder het tentdoek. Waar de safaritenten echter vaak van elkaar verschillen is het sanitair. Er zijn safaritenten met eigen sanitair in de tent, safaritenten met privé sanitair buiten de tent en er zijn ook safaritenten zonder sanitair. Hierbij bevinden zich de sanitaire voorzieningen zich dan in het centrale sanitair gebouw. Let dus goed op hoe het zit met de badkamer en wc zit in de safaritent van jouw keuze.

Safaritent met sanitair

De sanitaire situatie verschilt op elke camping. Als je een safaritent met badkamer en wc wil reserveren let dan goed op hoe de situatie bij de safaritent van jouw keuze is. Is er een badkamer en toilet in de safaritent zelf of is er privé sanitair naast de safaritent te vinden. Hieronder wat meer uitleg over de diverse situaties die je tegen kunt komen.

Safaritent met eigen sanitair in de tent

Een luxe safaritent heeft in de meeste gevallen eigen sanitair in de tent. In de safaritent vind je dan naast een woonkamer, slaapkamer(s) en keuken ook een badkamer. De badkamer bestaat dan meestal uit een wastafel, douche en toilet. Het kan ook zijn dat de safaritent met badkamer bestaat uit een wastafel en douche en het toilet zit dan apart. Bekijk de situatie van jouw safaritent via de foto’s of eventueel via een plattegrondje van de tent als deze wordt aangeboden.

Safaritent met privé sanitair naast de tent

Een situatie die ook veel voorkomt is de safaritent met douche en toilet náást de tent. Je badkamer bevindt zich dan in een aparte ruimte naast je tent. Zo’n ‘sanitairhok’ bestaat dan meestal uit een douche, toilet en wastafel. Deze sanitaire ruimte is helemaal exclusief voor je eigen reisgezelschap en je deelt het dus niet met anderen. In tegenstelling tot de safaritent met badkamer in de tent moet je hiervoor wel naar buiten. Maar het is pal naast of achter je tent en zeker niet zo ver als naar het centrale toiletgebouw. Nog steeds luxe kamperen dus.

Ben jij op zoek naar een safaritent met eigen sanitair in of naast de tent? Bekijk dan hieronder een aantal suggesties:

Safaritent met sanitair in Nederland


Safaritent met badkamer in Frankrijk


Safaritent met eigen sanitair in Italië


Safaritent met badkamer in Duitsland


Safaritent met sanitair in Spanje