Gardameer

Luxe tenten aan het Gardameer

Op zoek naar een luxe tent aan het Gardameer? Van safaritent tot lodgetent. Bekijk onze unieke selectie luxe glampingtenten aan het Gardameer (Italië). 
Lees meer
Luxe tenten aan het Gardameer

Uitgebreid zoeken

Aantal personen

Land

Toon meer

Streek

Toon meer

Plaats

Toon meer

Type tent

Toon meer

Sanitair

Tent kenmerken

Toon meer

Faciliteiten

Toon meer

Ligging

Toon meer

Afstand vanaf Utrecht

Touroperator

Weekprijs vanaf

Een luxe tent huren aan het Gardameer?

In de Romeinse tijd was het 50 kilometer lange Gardameer (Lago di Garda) al een geliefde vakantiebestemming. Heel begrijpelijk want het gebied rondom het meer is zeer afwisselend. Je vindt er prachtige stadjes en burchten, stranden, wijngaarden en hoge bergtoppen rondom het meer. Watersportliefhebbers kunnen ook echt hun hart ophalen en hoeven zich geen moment te vervelen op het helderblauwe water. Op onze campings aan het Gardameer bent je werkelijk overal dichtbij.


Luxe tenten aan het Gardameer

Een luxe tent huren aan het Gardameer kan bijvoorbeeld op camping Europa Silvella. Een prachtige camping direct aan het Gardameer. Op deze bruisende familiecamping voor jong en oud staan luxe lodgetenten met veel comfort. Het leuke is dat je vanaf de camping zo het kiezelstrand van het meer oploopt. Op viersterren camping weekend Glamping Resort staat de Coco Sweet tent. Misschien iets minder luxe maar helemaal van deze tijd en een grandioos uitzicht op het Gardameer en Salo.


Luxe tent huren in Italië (andere populaire regio's):

Bekijk ook: