Toscane

Luxe tenten in Toscane

Op zoek naar een luxe tent in Toscane? Van safaritent tot lodgetent. Bekijk onze unieke selectie luxe glampingtenten in de Toscane (Italië). 
Lees meer
Luxe tenten in Toscane

Uitgebreid zoeken

Aantal personen

Land

Toon meer

Streek

Toon meer

Plaats

Toon meer

Type tent

Toon meer

Sanitair

Tent kenmerken

Toon meer

Faciliteiten

Toon meer

Ligging

Toon meer

Afstand vanaf Utrecht

Touroperator

Toon meer

Weekprijs vanaf

Filteren
Sorteer op:
30 tenten gevonden
Filteren

Een luxe tent huren in Toscane?

Toscane is een populaire vakantiestreek en heerlijk om te kamperen! Heuvels met statige cipressen in het binnenland en prachtige oude steden vol kunst en cultuur maar ook vele stranden en pijnbomen aan de kust. Het wonderschone Italië beleef je hier. Toscane is de bakermat van de 14de eeuwse Italiaanse Renaissance. Voor kunstliefhebbers is het Uffizi museum in Florence dé plek om te bezoeken. Al is het alleen al voor het beeldhouwwerk David van Michelangelo. Culinair is het ook genieten in Toscane.

Luxe safaritenten in de Toscane

Een luxe tent huren in Toscane kan bijvoorbeeld op Norcenni Girasole Village, 30 km ten zuiden van Florence in de Chianti wijnstreek. Op deze leuke familie (terrassen)camping staan luxe lodgetenten hoog in de Arno vallei met een prachtig uitzicht. Op driesterren camping Molino a Fuoco staat een Airlodge van twee verdiepingen en met eigen sanitair. Dat is kamperen onder tentdoek maar met de luxe en het gemak van een vakantiehuisje.


Luxe tent huren in Italië (andere populaire regio's):

Bekijk ook: