Over ons

Ben jij op zoek naar het bijzondere buitengevoel van de camping? Geniet jij van slapen onder het tentdoek maar hou je ook van het comfort van een vakantiehuisje? Dan zit je hier goed! Op Luxetent.nl vind je de beste safaritenten, lodgetenten, yurts, tipi’s  en andere luxe ingerichte tenten op de mooiste plekken van Europa.

Kamperen met klasse!

Geen gesjouw met tentstokken en -haringen; de luxe tenten in ons aanbod staan al compleet ingericht voor je klaar. Deze tenten zijn robuuster dan een doorsnee tent, je slaapt op echte bedden, zit op echte meubels en in plaats van tentzeil ligt er een houten vloer in je luxe tent. In de meeste gevallen is privé sanitair aanwezig; vaak in de tent zelf en soms daarbuiten. Dit is glamping op zijn best!

Kies het type tent dat past bij jouw wensen en ontdek op welke campings, vakantieparken of agriturismo's deze luxe tenten staan.

Hoe we onze keuzes maken

Elke tent op de website is zorgvuldig gekozen op basis van de kenmerken die passen bij een luxe kampeerervaring. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van een bijzondere kampeervakantie met klasse!

 

Wij wensen je alvast veel vakantievoorpret!

Team LuxeTent.nl