Tips

6 Safaritenten met een uniek uitzicht


dinsdag 16 februari 2021

Kamperen in een luxe safaritent is op zichzelf al een bijzondere kampeervakantie. Maar wat nou als je naast het verblijf in een luxe tent ook nog eens geniet van een fabelachtig uitzicht. Dat is dubbel zoveel plezier. Wij selecteerden 6 safaritenten met een geweldig uitzicht. Voor een onvergetelijke kampeervakantie.

6 Safaritenten met een uniek uitzicht

Safaritent met uitzicht op zee

Op het zuidelijke puntje van Elba staan deze safaritenten met sanitair op een privé domein van 450 hectare. Vanuit de safaritent heb je prachtig uitzicht op zee en over de punt van het eiland Elba. Hoe bijzonder is het om vanuit de safaritent de zon in de zee te zien glinsteren.

Naar deze safaritent op Elba

Safaritent met uitzicht op wilde dieren

Op de Beekse Bergen doet de safaritent haar naam echt eer aan. Hier kampeer je namelijk tussen de wilde dieren. Het echte safarigevoel dus ... en dat gewoon in Brabant. Deze safaritent kijkt uit op de uitgestrekte savannes waar de wilde dieren grazen. Terwijl je de leeuwen op afstand hoort brullen, geniet jij van een overgetelijke kampeervakantie.

Naar de safaritent op de Beekse Bergen

Safaritent met uitzicht op wilde dieren
Safaritent op de Beekse Bergen

Safaritent met uitzicht over het meer

Deze 8-persoons safaritenten liggen direct aan het strandje en het meer van Vakantiepark Dierenbos in Vinkel. Vanuit je luxe tent plons je zo het water in. Heerlijk!

Naar deze safaritent van Vakantiepark Dierenbos

Safaritent met uitzicht over het meer
Safaritenten aan het meer

Safaritent met uitzicht op de heuvels

Op een kleine familiecamping in het Italiaanse Umbrië staan deze bijzondere safaritenten met verre gezichten op de omliggende heuvels en het bergdorp Preci. Via een trap kom je op het terras waarop deze tent staat en geniet je van spectaculaire vergezichten.

Naar deze safaritent in Umbrië

Safaritent met uitzicht op de heuvels
Safaritent met uitzicht over de Italiaanse heuvels

Safaritent met uitzicht op de duinen

Deze luxe safaritenten met eigen badkamer staan op Camping Landal Sluftervallei op Texel. Deze safaritenten hebben een eigen veranda met vrij uitzicht over de duinen. Vanaf de safaritent is het dan ook niet ver lopen naar het strand.

Bekijk deze safaritent op Texel

Safaritent met uitzicht op de duinen
Safaritent in de duinen van Texel

Safaritent met uitzicht op de rivier

Op een camping in de achterhoek liggen deze bijzondere lodgetenten in de bocht van een rivier. Vanuit de tent heb je een schitterend uitzicht over de rivier en het coulisselandschap erachter. De luxe lodgetenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Naar deze lodgetenten in de Achterhoek

Safaritent met uitzicht op de rivier
Safaritenten aan de rivier

Meer luxe tenten?

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geraakt om te gaan kamperen in een luxe tent mét bijzonder uitzicht? Bekijk dan hier onze collectie: Luxe safaritenten.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht