Tips

Luxe tenten met een bijzonder uiterlijk


maandag 12 april 2021

Kampeervakanties zijn continue in ontwikkeling. Nieuwe tent trends dienen zich elk jaar weer aan. We stellen de meest bijzondere tentdesigns van nu aan je voor.

Luxe tenten met een bijzonder uiterlijk

Cocosuite

Dankzij het moderne design en de kenmerkende ronde vormen van deze bijzondere bungalowtent is de Cocosuite een echte blikvanger op de camping. De Cocosuite tent bestaat uit 3 delen; twee slaapkamers in beide uiteinden links en rechts en een goed uitgeruste keuken met eethoek in het middengedeelte. 

Bekijk campings met een Cocosuite

Cocosuite
De Coco Suite

Villa Maji

Villa Maji is een bijzondere verschijningsvorm. Het is een bijzondere blend tussen een tent en een vakantiehuisje. Villa Maji beschikt over 2 slaapkamers, een zeer moderne keuken en badkamer. Op de eerste verdieping (een vide) bevinden zich de twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden.  Villa Maji staat op de Beekse Bergen. De naam Maji betekent water. En deze accommodatie maakt haar naam ook meer dan waar: het is namelijk gelegen aan het Victoriameer op de Beekse Bergen.

Meer informatie over Villa Maji op de Beekse Bergen

Villa Maji
Villa Maji op de Beekse Bergen

Panorama tent

Een Panorama tent die ook wel Dome tent wordt genoemd is een bijzondere verschijning op de camping. Dit type tenten valt op door de grote raampartijen rondom die je een prachtig panorama (vandaar de naam) geven over de omgeving. Extra uniek: Er zitten zelf ramen in het dak hierdoor geniet je 's avonds vanuit je bed van de sterrenhemel. De XXL versie van de Panoramatent is uitgerust met keuken en badkamer.

Bekijk campings met Panoramatenten

Panorama tent
Panorama tent of Dome tent

Arcade tent

De Arcade is de nieuwste innovatie als het gaat om luxe tenten. Dit is een tent voor design liefhebbers. De tent heeft een uniek en bijzonder ontwerp. Dit typte tent is verder van alle gemmakken voorzien, zowel binnen in de tent als buiten op het overdekte terras. De Arcade tent is zeer compleet uitgevoerd met badkamer, keuken én ventilatiesysteem.

Bekijk de Arcade tent

Arcade tent
Arcade tent

Dormer Cabin

De Dormer Cabin is een unieke tent die geschikt is voor 2 personen (er kunnen nog twee kinderbedjes in de tent worden bijgeplaatst). De Dormer Cabin is een echte luxe tent die beschikt over een tweepersoonsbed, stromend water en privé sanitair in de accommodatie. Daarnaast beschikt de Dormer Cabin over een stroomaansluiting, koelkastje, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, afsluitbare deur en een tafeltje met stoelen en een eenvoudig kooktoestel met keukeninventaris. De Dormer Cabin heeft eigen privé terras met luifel en omheining. In dit type tent vind je dus echt het comfort van een vakantiehuisje in de vorm van een bijzondere tent. 

Naar de Dormer Cabin

Dormer Cabin
Dormer Cabin tent

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht