Cocosuite

Cocosuite

De Cocosuite of Coco Sweet is een moderne designtent die dankzij het opvallende uiterlijk een echte eyecatcher is op de camping. Comfortabel kamperen is hier gegarandeerd.
Lees meer
Cocosuite

Uitgebreid zoeken

Aantal personen

Land

Type tent

Sanitair

Tent kenmerken

Toon meer

Faciliteiten

Toon meer

Ligging

Toon meer

Afstand vanaf Utrecht

Touroperator

Weekprijs vanaf

Wat is een Cocosuite?

De Cocosuite is moderne luxe tent die opvalt door het strakke design en kenmerkende ronde vormen. Deze bijzondere bungalowtent is een echte eyecatcher op de camping. De tent is zo'n 18 vierkante meter groot en bestaat uit drie delen.

De indeling van de Cocosuite

In het linker- en rechtergedeelte van de Cocosuite bevindt zich een slaapkamer. In de meeste gevallen heeft de Coco suite een tweepersoonsbed in het ene gedeelte en twee losse eenpersoonsbedden in het andere gedeelte. Omdat de Coco suite altijd twee losse slaapkamers heeft is dit type tent niet alleen ideaal voor gezinnen maar ook voor bijvoorbeeld een groepje vrienden.

In het middengedeelte van de Cocosuite staat de keuken. De Cocosuite is met recht een luxe tent omdat je naast echte bedden en fijne matrassen in de slaapkamers ook een goed uitgeruste keuken hebt in je tent. Vrijwel elke Cocosuite heeft een (inductie)kookplaat, koelkast en vaak ook een magnetron of combi-oventje. In het middengedeelte van de Cocosuite bevindt zich daarnaast ook nog een kleine, knusse eethoek. Er is geen sanitair in de Coco suite, hiervoor ben je aangwezen op het sanitairgebouw van de camping of vakantiepark.

Comfortabel kamperen in een Cocosuite

De Coco suite tent is een leuke, hippe en moderne variant die helemaal past in een kampeervakantie van tegenwoordig. In een Coco suite ben je verzekerd van een comfortabele kampeervakantie. Je vindt de Cocosuite tenten tegenwoordig op diverse campings door heel Nederland.