Tips

3x Kamperen in een luxe tent met wellness


maandag 5 april 2021

Kies je voor een kampeervakantie is een luxe safaritent of lodgetent dan kies je natuurlijk al voor kamperen met wat extra comfort. De tenten zijn robuust en stoer, hebben een houten vloer en je slaapt op echte bedden. Maar wist je dat je het verblijf nóg luxer kunt maken. Kies dan voor een safaritent met wellness faciliteiten. Dat is glamourous kamperen! Lees hier onze tips.

3x Kamperen in een luxe tent met wellness

Luxe safaritent met privé welness

Even bijkomen van de drukte thuis en genieten van een paar dagen rust en verwennerij in deze mooie safaritent in het Belgische Turnhout. Deze safaritent is geschikt voor 2 tot 5 personen en heeft al bijzondere extra een privé hottub en een sauna!

Bekijk de safaritent met hottub en sauna

Luxe safaritent met privé welness
Safaritent met privé hottub in Turnhout

Luxe lodgetent met hottub

In de Veluwse bossen van Velp staan deze lodgetenten voor 4 personen op een kleinschalig ‘glamping-only’ vakantiepark. Hier kun je het hele jaar door comfortabel kamperen in een ruime Lodgetent, allemaal met privé-sanitair. Voor extra luxe kies je voor de Wellness lodgetent met privé hot tub naast de tent. Lekker buiten badderen in het bos!

Bekijk de luxe lodgetent met privé hot tub

Safaritent met een romantisch bad op pootjes

Onze laatste tip gaat over deze bijzondere safaritent op een leuk vakantiepark op de Veluwe. En grote safaritent met een totale ruimte van 45 vierkante meter voor 4 tot 6 personen met je eigen sanitair. De tent kan opgesplitst worden door middel van sfeervolle gordijnen, waardoor er aparte ruimtes ontstaan. En als extraatje vind je in deze safaritent een romantisch ligbad op pootjes. Hoe luxe is dat!?

Bekijk deze safaritent met bad op pootjes


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht