Tips

Profiteer van Vroegboekkorting voor 2024


vrijdag 17 november 2023

Ben jij je glampingvakantie voor komende zomer al aan het plannen? Dan is het goed om te weten dat vroeg boeken vaak veel voordeel oplevert. Via vroegboekkorting kun je tot wel 50% voordeel krijgen op de prijs voor je luxe tent voor de zomer van 2024.

Profiteer van Vroegboekkorting voor 2024

Vroegboekkorting tot wel 50% bij Vacanceselect

Boek voor 31 december 2023 je vakantie via Vacanceselect en je hebt nog de meeste keuze. Zo weet je straks zeker dat je vakantie viert in jouw favoriete accommodatie op de leukste camping! Daarnaast profiteer je van nog meer voordelen:

* Je aanbetaling is nu slechts € 99,-.  
* Gratis annuleren is mogelijk tot 1 februari 2024, dus lekker veel bedenktijd!
* Wijzigen is zelfs tot 1 maart gratis!
* Vroegboekkortingen die kunnen oplopen tot wel 50%

> Naar Vacanceselect

Kosteloos annuleren tot 1 februari 2024 bij Allcamps

Campingvakanties zijn en blijven ontzettend populair. Dat hebben we dit jaar weer gemerkt, want de beste accommodaties op de leukste campings waren ook voor deze zomer al heel vroeg volgeboekt. Veel mensen boekten hun vakantie al gelijk na terugkomst, om zeker te zijn van een plekje op die leuke camping. Wilt u komende zomer ook zeker zijn van een mooie vakantie op een camping in het buitenland of in Nederland? Wacht dan niet, en leg uw zomervakantie voor 2024 nu al vast. Zonder risico, maar met vroegboekvoordeel.

> Naar Allcamps

10% Vroegboekvoordeel en gratis omboeken bij Boerenbed

Reserveer jouw plekje in 2024 vóór 30 november met 10% vroegboekvoordeel en gratis omboeken.

> Naar Boerenbed

20% Korting op je Huttopia vakantie

Voor vooruitziende mensen als u hebben we de Exclusieve natuuraanbiedingen bedacht. Wanneer u als eerste reserveert, krijgt u de beste staanplaatsen, op de beste bestemmingen, voor de beste prijs van het jaar. Boek uw verblijf voor 2024 vóór 26 november 2023

> Naar Huttopia

Tot 20% vroegboekkorting bij Vodatent

Ben je klaar om de mooiste vakantieherinneringen te maken? Bij Vodatent ontvang je tot 20% korting als je vóór 1 februari 2024 boekt. Een groot voordeel van vroeg boeken is dat er nog veel accommodaties beschikbaar in jouw favoriete vakantieperiode.

> Naar Vodatent

Tot 15% vroegboekvoordeel bij Europarcs

Boek jouw vakantie bij EuroParcs op tijd en ontvang minimaal 10% vroegboekkorting op het vakantiehuis op het voor jouw allerleukste vakantiepark!

> Naar Europarcs

€ 30,- Vroegboekkorting bij Farmcamps

Wil jij in 2024 ook een weekendje naar de boerderij of ben je op zoek naar dé perfecte vakantie met kinderen. Dan ben je bij ons aan het goede adres! En helemaal nu, want bovenop de toch al scherpe prijzen, krijg je ook nog eens €30,- korting als je voor 1 maart 2024 jouw boerenavontuur boekt.

> Naar Farmcamps

Win je boekingsbedrag terug bij Suncamp

Stel je voor dat je de zon al ziet ondergaan op het strand, terwijl anderen nog steeds in de file staan op weg naar hun werk. Met onze Vroegboekers Voordeelweken droom jij alvast weg bij de mooiste bestemmingen voor het voorjaar en de zomer. En hoe eerder je boekt hoe meer voordelen je krijgt.

> Naar Suncamp


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht