Tips

Een safaritent huren op de Veluwe


woensdag 29 december 2021

De Veluwe is de ideale locatie in Nederland om een safaritent te huren. Je hebt de natuur letterlijk overal om de hoek, waardoor je optimaal kunt genieten van een getaway in het groen. In dit artikel geven we je vijf tips voor prachtige safaritenten op de Veluwe.

Een safaritent huren op de Veluwe
Lodgetent op de Veluwe

Uniek overnachten in een lodgetent op de Veluwe

Op een hele mooie groene plek onderaan de Posbank vind je een uniek en kleinschalig vakantiepark met een aantal bijzondere lodgetenten voor 1 tot 7 personen. Deze plek mag eigenlijk geen vakantiepark genoemd worden, want zo voelt het helemaal niet. Het lijkt meer op een knusse groene camping waar diverse glampingaccommodaties staan. De Lodgetenten zijn ingericht in stoere blauwe of groentinten en ademen een warme sfeer.

Hier stap je echt even uit je dagelijkse routine, omdat je midden in het bos slaapt. In de lodgetent vind je kookfaciliteiten met een Dolce Gusto apparaat, een gasplaat en een koelkast. In de badkamer staat een regendouche voor je klaar en er is een sfeervolle eethoek aanwezig. Natuurlijk geniet je ook van je eigen buitenzitje en alsof dat nog niet genoeg is, kun je bij je verblijf een heuse hot tub huren. Hier weten ze wel wat genieten is!

Uniek overnachten in een lodgetent op de Veluwe
Lodgetent bij Buitenplaats Beekhuizen

Luxe kamperen in een safaritent in Eerbeek

In het mooie Eerbeek in Gelderland vind je een paar luxe safaritenten voor 6 personen. Deze tenten staan in een groene omgeving waar van alles te doen is voor jong en oud. In de safaritenten vind je een volledig ingerichte keuken en een fijne zithoek met loungebank. Voor de wat koudere dagen of avonden is er een pelletkachel aanwezig in de tent, zodat jullie lekker knus bij het vuurtje kunnen zitten.

Wat helemaal een groot voordeel is aan deze safaritent op de Veluwe is het feit dat de safaritenten over een overdekt zitje beschikken. Dat betekent dat je dus ook met minder goed weer lekker buiten kunt zitten. Ook is er op het park van alles te doen voor het hele gezin. Wanneer de kinderen lekker aan het spelen en ravotten zijn in de speeltuin of het overdekte zwembad kunnen jullie genieten van een kop koffie of een lunch in het aanwezige restaurant. Zo hoort vakantie toch altijd te voelen? 

Luxe kamperen in een safaritent in Eerbeek
Safaritent Coldenhove in Eerbeek

Boek een luxe safaritent bij Landal Rabbit Hill

Wow: op deze groene camping op de Veluwe vind je wel heel ruim opgezette safaritenten! Hier slaap je met maximaal 6 personen in een bosrijke omgeving. Alle safaritenten hebben een stoere en gezellige inrichting met veel gebruik van hout en verschillende ruimtes. Kom lekker relaxen op je eigen veranda met uitzicht op de natuur of geniet binnen van de pelletkachel op de wat frissere dagen. Je kunt je hier in ieder seizoen vermaken.

In de omgeving van deze leuke safaritent is van alles te doen. Je hoeft niet eens het park af om alsnog te genieten van toffe activiteiten. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad of drop je kids bij het indoorspeelparadijs. Vanaf je safaritent kun je daarnaast hele mooie wandelingen maken in de natuur. Daar staat de Veluwe immers toch wel bekend om. Vul je vakantie dus helemaal naar eigen wensen in en je zult zonder twijfel een fantastische tijd beleven in de safaritenten van dit vakantiepark.

Boek een luxe safaritent bij Landal Rabbit Hill
Landal Rabbit Hill

Luxe Panoramatent in Hoenderloo

Ben je op zoek naar een hele bijzondere safaritent op de Veluwe? Misschien is deze luxe panoramatent in Hoenderloo dan iets voor jou. Van dit soort tenten vind je er maar een paar in Nederland. Deze XXL variant beschikt over een uitgebreide keuken en een comfortabele badkamer. Je hoeft dus echt nergens aan te denken wanneer je hier verblijft.

Verder valt het opvallende design natuurlijk sowieso op; deze tent is een echte eyecatcher. Zo kun je vanaf binnen naar de sterren kijken terwijl je lekker warm blijft. Door de vele ramen profiteer je hier ook optimaal van het daglicht en de omringende natuur. Omdat de eerste tenten hier nog maar in 2020 zijn neergezet, is alles nog hartstikke nieuw. Kom jij ook even opladen in een panoramatent op de Veluwe?

Luxe Panoramatent in Hoenderloo
Unieke tent op de Veluwe

Safaritent op een recreatielandgoed in Voorthuizen

In Voorthuizen vind je een zogeheten luxe Villatent XL, een grote safaritent met eigen sanitair. Deze tenten zijn geschikt voor 6 personen en leuk voor alle leeftijden. Zowel de binnen- als de buitenkant is een plaatje om te zien. Er wordt veel gebruik gemaakt van robuust hout en andere natuurlijke materialen; wat heel goed past bij het karakter van dit soort tenten.

In de tent is een keukentje aanwezig, evenals twee fijne slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee stapelbedden. Met je eigen buitenterras geniet je hier heerlijk van het buitenleven. Omdat het vakantiepark waar de safaritenten staan aan de rand van de Veluwe ligt, sta je hier zo in het bos. De Veluwe staat niet alleen bekend om haar magische natuur, maar het gebied bruist ook van de activiteiten. Kom bijvoorbeeld wandelen, fietsen of huur een elektrische scooter.

Safaritent op een recreatielandgoed in Voorthuizen
Mooie safaritent aan de rand van de Veluwe

Meer inspiratie voor luxe safaritenten

Op zoek naar meer inspiratie voor safaritenten in Nederland? Houd onze website dan in de gaten en vergeet niet om LuxeTent.nl te volgen via Facebook of Instagram.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht