Tips

Dit is de meest luxe glamping tent van Nederland


vrijdag 2 september 2022

Maak kennis met de Supernova, de meest luxe tent van Nederland. Een indrukwekkende, luxe glamping lodge die kan wedijveren met elk luxe vakantiehuis of vijfsterrenboetiekhotel.

Dit is de meest luxe glamping tent van Nederland

De Supernova glamping tent

Deze luxe lodge bestaat in de basis uit een stevige houten paalconstructie die is bevestigd aan het gegalvaniseerde stalen chassis met daaroverheen het canvasdoek. Er ligt een houten vloer (en soms zelfs een hardhouten vloer) in de tent en de stevige constructie is bestand tegen zware weersomstandigheden, waaronder windstoten van 135 km/uur.

De Supernova glamping tent
Een Supernova lodge op vakantiepark De Sandberghe

Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer

Deze Supernova lodge is een grote glamping tent en is uitermate geschikt voor gasten die normaal logeren in een luxe vakantiehuis of bijzonder boetiekhotel en ervoor kiezen om meer het buitengevoel te ervaren en dichter bij de natuur te verblijven. De Supernova is geschikt voor 6 personen en bestaat uit 2 verdiepingen. Er zijn drie slaapkamers in de lodge met elk een eigen badkamer. De suite op de eerste verdieping heeft zelfs een eigen veranda en vanuit de badkamer van de master bedroom kijk je door open te schuiven deuren zo naar buiten. Hoe luxe wil je het hebben!?

Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer
Luxe badkamer in de tent

Kenmerken

Totale oppervlakte: 183.6 m²
Grondoppervlakte: 25 x 26 m (650 m²)
Binnentent: 103.6 m²
Veranda: 80 m²
Gasten: maximaal 6
Slaapkamers: 3
Badkamer: 3
Keuken: 1

Een unieke glamping tent van Nederlands makelij

Deze Supernova lodgetent is een ontwerp van YALA, een van oorsprong Nederlandse producent van innovatieve canvas lodges die in meer dan 39 landen actief is. De Supernova tent is het vlagschip in de collectie. 

Een unieke glamping tent van Nederlands makelij

Op deze campings staat de Supernova

Deze luxe glamping tent staat op dit moment op 2 campings in Nederland. We houden je op de hoogte als deze Supernova lodge op meer plekken in Nederland verschijnt.

Vakantiepark de Parel in Zeewolde

De Parel is een park met tal van comfortable glampings en luxueuze lodges. Het ligt in Zeewolde (Flevoland) midden in het prachtige Horsterwold bos en direct aan het water. De eigenaren van de Parel hebben deze luxe lodge tot 'Hacienda' gedoopt en bij de tent een hout gestookte hottub bij geplaatst. 
> Bekijk de tarieven van deze tent op vakantiepark De Parel

Vakantiepark De Sandberghe in Uden

De Sandberghe is een vakantiepark met een verscheidenheid aan vakantiehuisjes en glamping accommodaties. Het park ligt tegen de stuifduinen van Bedaf in het Brabantse Uden in natuurgebied de Maashorst. Hier is de tent tot 'Koningslodge' benoemd. Deze tent is geschikt gemaakt voor 8 personen (drie slaapkamers waarvan eentje met 4 losse bedden) en heeft twee badkamers. Er is tevens een hottub.
> Bekijk de tarieven van deze tent op vakantiepark Sandberghe

Vakantiepark De Sandberghe in Uden
Koningslodge met hottub op De Sandberghe

Nog veel meer luxe glamping tenten

We hebben nog veel meer luxe glamping tenten in ons aanbod. Check ze snel. Vergeet ook zeker niet om LuxeTent.nl te volgen via Facebook of Instagram voor de laatste updates.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht