Tips

Deze 6 safaritenten liggen aan het strand


vrijdag 26 november 2021

Heerlijk logeren aan zee? Dat doe je natuurlijk in een safaritent aan het strand. In dit artikel hebben we een paar fraaie safaritenten voor je verzameld waar je zo met je voeten in het zand staat.

Deze 6 safaritenten liggen aan het strand
Slapen in een safaritent op Texel

Safaritent in de duinen van Texel

Texel is de ideale locatie voor een welverdiende strandvakantie. In de duinen van dit prachtige eiland vind je een mooie safaritent voor 2 tot 6 personen. De safaritent is onderdeel van een vakantiepark waardoor er voor het hele gezin iets te doen en te beleven is. Neem je in de ochtend een duik in zee terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin? Of spring je samen in het overdekte zwembad van het park?

De safaritent is van alle gemakken voorzien. Zo is er een volledig ingerichte keuken aanwezig, evenals een knus zitgedeelte met kachel en een luxe badkamer. Ook beschikken alle tenten over een eigen veranda met vrij uitzicht over de duinen. Je kiest hier volledig je eigen ritme en dat is exact wat er zo fijn is aan deze plek. Ontdek het eiland per fiets, ga naar EcoMare of lees een boekje op je eigen veranda. Waar kies jij voor?

Safaritent in de duinen van Texel
Safaritenten in de Sluftervallei op Texel

Heerlijk genieten in een safaritent met uitzicht in Frankrijk

Ben je op zoek naar een unieke overnachting in de Franse natuur? Dan is deze safaritent met badkamer op een vijfsterrencamping misschien wel iets voor jou. De locatie van deze mooie tent is fantastisch - hier slaap je namelijk op slechts 200 meter afstand van het strand in Zuid-Frankrijk. Natuurlijk is de tent zelf ook meer dan fraai te noemen. Je kunt hier met maximaal 5 personen slapen waardoor het de ideale locatie is voor gezinnen.

De safaritent heeft 2 slaapkamers, een volledige keuken, een grote woonkamer en natuurlijk een luxe badkamer. Geniet daarnaast optimaal van je eigen grote terras met luifel en een magisch uitzicht over de omgeving. Op de camping zelf zul je je geen moment vervelen. Er zijn namelijk 4 zwembaden met glijbanen aanwezig, evenals een wellness met bubbelbad. Wedden dat je weer volledig ontspannen naar huis gaat?

Heerlijk genieten in een safaritent met uitzicht in Frankrijk
Boek een safaritent in Zuid-Frankrijk

Luxe safaritent aan het Nederlandse strand

Aan het altijd prachtige Noordzeestrand vind je de volledige vrijheid van het boerenleven bij deze luxe safaritent in Ouddorp. Hier combineer je het leven buiten met luxe en comfort vlakbij een van de mooiste en schoonste stranden van heel het land. Het grote voordeel van deze luxe safaritenten is dat je hier met maximaal 8 personen kunt overnachten. Hoe leuk is het om hier met de hele familie naartoe te kunnen?

De safaritenten zijn ruim opgezet met een mooie woonkamer met loungebank, een volledig ingerichte keuken en een grote gaskachel voor de frissere dagen. Met lekker weer kun je natuurlijk buiten zitten op je eigen overdekte veranda. Ook is er een loungeset en een picknicktafel aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Heb je ook zo'n zin om uit te waaien op het strand van Nederland? Boek dan een heerlijk verblijf in een van de safaritenten in Ouddorp.

Luxe safaritent aan het Nederlandse strand
Uitwaaien en volop genieten in Ouddorp

Luxe lodgetent aan zee in Italië

Ook in Italië is glamping aan zee een optie! Op een gezellige vijfsterrencamping aan de Adriatische kust vind je een aantal luxe lodgetenten voor verhuur. Het enige wat je hoeft in te pakken is een koffer én een goed humeur, want hier word je heerlijk in de watten gelegd. De safaritenten beschikken over twee slaapkamers, een eigen badkamer, een grote keuken en een woonkamer. Ook is er een terras te vinden met een mooi uitzicht over het omliggende groen.

De camping waar deze safaritenten te vinden zijn, is gelegen op het schiereiland Cavallino-Treporti tussen de lagune van Venetië en de Adriatische Zee. Dat betekent dus optimaal genieten van een zon-, zee- en strandvakantie! Op het park vind je maar liefst 6 zwembaden evenals een aantal restaurants. De zee is ook op loopafstand te bereiken. Daar kun je zwemmen, zonnen, kanoën, duiken en nog veel meer!

Luxe lodgetent aan zee in Italië
Overnacht in Italië in een safaritent

Spaans genieten in een safaritent aan de Costa Brava

Aan de Costa Brava in Spanje is het ook overheerlijk genieten. Ook hier vind je een vijfsterrencamping met een aantal magische safaritenten aan het strand. Deze safaritenten liggen op slechts 5 minuten afstand van de lange zandstranden van de Catalaanse kust. Tel daarbij op dat de camping ook nog eens een feestje is om te overnachten en je hebt de ideale locatie voor een vakantie met het hele gezin. Pak je koffers maar vast in!

De safaritenten op deze camping zijn geschikt voor maximaal 5 personen en hebben een eigen badkamer, keuken, woonkamer en buitenzitje. Omdat de camping omgeven is met groen zullen natuurliefhebbers hier hun ogen uitkijken. Zo staan de tenten bijvoorbeeld middenin een pijnbomenbos! Voor de kids (en de avontuurlijke volwassenen) is er een heus waterpark aanwezig met glijbanen en watertoestellen. Op het terrein kun je ook een heerlijk Spaans hapje eten in de aanwezige restaurants.

Spaans genieten in een safaritent aan de Costa Brava
Wat een luxe bij deze safaritent in Spanje

Tentlodge in Nederland op loopafstand van het strand

Tot slot hebben we nog een onontdekte parel in eigen land voor je: deze mooie Tentlodge in Callantsoog. Dit comfortabele tenthuisje biedt alles voor een ontspannen en comfortabele vakantie aan zee. Zo liggen de tenten naast natuurpark het Zwanenwater en op loopafstand van het strand. Geniet hier dus optimaal van het buitenleven door lekker veel te wandelen, te fietsen en... buiten te douchen in je eigen buitendouche. Ook kun je heerlijk bubbelen in een houtgestookte hot tub. Wow, wat een luxe!

De Tentlodge is geschikt voor 5 personen en is ontzettend sfeervol ingericht. Er is veel gebruik gemaakt van hout en robuuste materialen - iets wat heel goed bij de accommodatie past. Voor de kinderen is er een bedstee aanwezig en ouders slapen in een tweepersoonsbed. Koken doe je lekker back to basic en heel gezellig op een houtkachel. Daar komt ook de warmte vandaan. Deze plek is de ideale manier om lekker tot rust te komen aan zee in Nederland.

Tentlodge in Nederland op loopafstand van het strand
Tentlodge in Callantsoog

Meer inspiratie voor luxe safaritenten

Op zoek naar meer inspiratie voor een safaritenten aan de kust? Of bijvoorbeeld een overnachting in een Bell tent of een safaritent met privé sanitair? Houd onze website dan in de gaten en vergeet niet om LuxeTent.nl te volgen via Facebook of Instagram.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht