Tips

8x Glamping tent met je eigen privé wellness


vrijdag 1 december 2023

Wil je graag kamperen, maar niet inleveren op luxe? Dan is het boeken van een glamping tent met je eigen privé wellness een heel goed idee! In dit artikel geven we je 8 tips voor zulke fijne tenten waar je samen of lekker alleen kunt relaxen en kunt opladen.

8x Glamping tent met je eigen privé wellness
Je eigen glamping tent met jacuzzi in Slovenie

Glamping in een safaritent met badkamer en jacuzzi in Slovenië

Hoe heerlijk is bijvoorbeeld deze prachtige safaritent met eigen badkamer en jacuzzi in het plaatsje Podčetrtek in Slovenië? Hier ervaar je het echte glampen zoals het bedoeld is. Je geniet er namelijk in stijl in je eigen superluxe safaritent waar je met maximaal 5 personen kunt vertoeven. De tenten staan op een moderne en gezellige camping met een heus waterparadijs.

Dat betekent dat er vermaak is voor jong en oud. Terwijl de ouders lekker aan het relaxen zijn in een eigen jacuzzi vermaken de kinderen zich urenlang in het aanwezige zwemparadijs. Er zijn voldoende luxe faciliteiten aanwezig voor een topvakantie in de Sloveense natuur. De tenten bestaan uit een gezellige keuken, twee slaapkamers met genoeg ruimte en een moderne badkamer. Genieten maar!

Glamping in een safaritent met badkamer en jacuzzi in Slovenië
Luxe safaritenten met eigen jacuzzi

Luxe Koningslodge in Uden in Nederland

Ook in ons eigen land kun je een paar te gekke glampingtenten huren waar je samen fijne herinneringen kunt maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse Koningslodge in Uden, een bijzondere plek waar je bijna vergeet dat je aan het kamperen bent? In deze stijlvolle tent voel je je namelijk de koning(in) te rijk. Wat deze lodge zo uniek maakt, is dat het het enige exemplaar ter wereld is. En dat gewoon in Uden!

De tent bestaat uit 2 verdiepingen en 6 comfortabele boxsprings voor een heerlijke nachtrust. Er zijn zelfs 2 badkamers aanwezig, evenals een hot tub op het terras. Dat betekent: royaal glamperen voor het hele gezin, want je kunt er met maximaal 6 personen overnachten. De Koningslodge staat op een groen vakantiepark in het natuurgebied De Maashorst. Je staat dus zo in het groen vanaf je tent.

Luxe Koningslodge in Uden in Nederland
Koningslodge met eigen hot tub

Eigen jacuzzi bij de Dreamlodge in Frankrijk

Ga je toch liever naar het buitenland en heb je zin om de Midi-Pyreneeën te ontdekken? Boek dan een verblijf in deze luxe Safari Dreamlodge tent met eigen jacuzzi in Villanière in Frankrijk. Deze unieke glamping tent is maar liefst 40 vierkante meter groot en biedt dus volop ruimte voor maximaal 6 personen. Wat extra bijzonder is, is dat je je hier middenin de natuur bevindt. Je voelt je bijna alleen op de wereld!

Luxe en authenticiteit worden gecombineerd in deze mooie designtent. Voor de ouders is er een slaapkamer aanwezig met een tweepersoonsbed, evenals een kinderslaapkamer met 4 stapelbedden. Daarbij maak je gebruik van je eigen ruime keuken en badkamer en een groot overdekt terras waar ook een jacuzzi te vinden is. Alles is aanwezig en alles is er: van bossen tot beekjes en van mooie zonsondergangen tot een bijzonder uitzicht.

Eigen jacuzzi bij de Dreamlodge in Frankrijk
Dreamlodge in Frankrijk

Luxe tent op het strand met een jacuzzi in Italië

Is het altijd al je droom geweest om een keer vakantie te vieren direct aan het strand? Dat kan in deze Italiaanse luxe tent tent op het strand met een eigen jacuzzi! De tent heeft een diamond seaview en is te vinden in Le Marche. En jep: deze tent staat écht direct op het strand. Dat betekent dat je zo vanuit bed de zee in kunt duiken of op je eigen terras kunt genieten van de Italiaanse zon.

De tenten zijn geschikt voor maximaal 5 personen en zijn onderdeel van een luxe resort waar 55 tenten te vinden zijn. Daar is eveneens een zwembad te vinden met een beachbar, een poolbar en diverse speeltuinen. Het is de ideale plek voor jong en oud om een weekje of langer te vertoeven. In de buurt zijn namelijk veel badplaatsen te vinden met gezellige boulevards met winkels en restaurants en op een half uur rijden zit je in de bergen.

Luxe tent op het strand met een jacuzzi in Italië
Unieke tenten direct aan het Italiaanse strand

Grandioze glamping tent met eigen hot tub in Zeewolde

Niet aan het strand, maar wel net zo bijzonder: deze grandioze glamping accommodatie in Zeewolde in Nederland. Deze luxe lodge voelt eerder aan als een vakantiehuis dan als een tent. Het verblijf ziet er door de meerdere verdiepingen en de uitbouw heel statig uit. Je kunt er met maximaal 6 personen overnachten; alle slaapkamers hebben een eigen badkamer.

Alle ruimtes zijn groots opgezet en de keuken bestaat zelfs uit een oven en een vaatwasmachine. Zowel binnen als buiten is het heerlijk toeven. Op het terras staat een Kamado BBQ en naast de tent vind je een houtgestookte hot tub. Hier hoef je echt even niets te doen, behalve te ontspannen. De tent staat op een kleinschalig vakantiepark in het hart van de natuur. Echte natuurliefhebbers kunnen hier dus hun hart ophalen.

Grandioze glamping tent met eigen hot tub in Zeewolde
Unieke glamping tent in Zeewolde

Lodgetent op de Veluwe met privé hot tub

Onderaan de Posbank op de Veluwe vind je een magisch glamping only park, waar onder andere deze ruime en luxe lodgetenten staan. De tenten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en hebben alle ruimte om lekker met z'n allen te genieten. Zo zijn de slaapkamer goed af te sluiten, is er een ruime keuken aanwezig en vind je er een luxe badkamer met regendouche, wastafel en toilet. Je leest het goed: je beschikt over je eigen sanitair.

Natuurlijk heb je ook je eigen overdekte veranda met een loungeset en/of een schommelstoel. Geloof ons: zelfs in de frissere maanden is het heerlijk om hier buiten te zitten, helemaal wanneer je een vuurtje maakt in de vuurschaal die bij de tent staat. En ga je voor de wellnes tent? Dan beschik je over je eigen houtgestookte hot tub waar je tijdens je verblijf gebruik van kunt maken. Nooit meer naar huis!

Lodgetent op de Veluwe met privé hot tub
Volop genieten op de Veluwe

Wellness Glampingtent met hout gestookte hot tub, sauna en buitendouche in Altforst

Op zoek naar een mooie glampingtent waar je het hele jaar door kunt genieten? Deze Wellness Glampingtent in Gelderland is de plek waar je moet zijn. Hier overnacht je in een luxe safaritent op echte bedden en geniet je van wellness in de zomer én in de winter. Bij de tent horen namelijk een hot tub, sauna en buitendouche, waardoor je weer als herboren naar huis gaat. Zo hoort vakantie in een glamping tent toch altijd te zijn?

De Wellness Glampingtent heeft plek voor maximaal 6 personen en een huisdier. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig, waaronder eentje met een hemelbed. Op de frisse dagen verwarm je de boel met een sfeervolle pelletkachel en is het warm genoeg? Dan zit je lekker buiten op je eigen veranda. De tent staat op een groen buitengoed waar je binnen 8 minuten (auto) afstand in een gezellig dorp bent. Er ontbreekt je hier dus aan niets.

Wellness Glampingtent met hout gestookte hot tub, sauna en buitendouche in Altforst
Mooie safaritent met wellness in Gelderland

Glampingtent op een kleinschalig natuurpark in Gelderland

Op datzelfde park als de grote Wellness Glampingtent vind je deze luxe safaritenten met een eigen hot tub naast de tent. Ook hier kun je het hele jaar door komen glampen. De tent is van alle gemakken voorzien en biedt een luxe kampeerverblijf voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig, evenals een volledig uitgeruste keuken waar je de lekkerste maaltjes klaar kunt maken.

Om het over het mooie uitzicht vanuit je luxe tent nog maar niet te hebben! De safaritent staat op een kleinschalig park middenin de natuur, wat betekent dat je zomaar wakker kunt worden van het gefluit van de vogeltjes om je heen. Op de koude dagen en avonden maak je gebruik van de pelletkachel om lekker warm te blijven. Deze zorgt ook direct voor een heel gezellige sfeer. En ultiem ontspannen? Dat doe je natuurlijk in de hot tub naast je tent.

Glampingtent op een kleinschalig natuurpark in Gelderland
Safaritent in Altforst

Meer inspiratie voor luxe tenten?

Op zoek naar meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje in bij onze wellness glampingslodgetenten of in ons aanbod airlodges. Vergeet ook zeker niet om LuxeTent.nl te volgen via Facebook of Instagram voor de laatste updates.



Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht