Tips

6x Glamping bij de boer in een luxe Boeren Barntent


dinsdag 3 januari 2023

Slapen bij de boer, maar heb je geen eigen kampeermiddel? Geen zorgen: er zijn heel veel fantastische plekken waar je kunt overnachten in een luxe Boeren Barntent. In dit artikel laten we je er een paar zien.

6x Glamping bij de boer in een luxe Boeren Barntent

Grote Barntent met slaapzolder, badkamer en ligbad in Haaften

Zo is de grote Barntent in het Gelderse Haaften een waar droomparadijs voor kinderen. Help mee de aanwezige dieren voeren, kom lekker spelen in het gras en val in slaap op je eigen 'hooizolder'. De Barntenten op deze plek zijn knus en gezellig ingericht en beschikken over voldoende ruimte en luxe voor 6 personen.

In de badkamer in de tent is zelfs een ligbad aanwezig en de woonkamer is groot genoeg om met z'n allen lekker te gaan eten en te relaxen. Door de grote aanwezige veranda lijkt de ruimte binnen nóg groter! Het grote voordeel van een vakantie hier is dat je zelf volledig tot rust kunt komen, omdat er zoveel te doen is voor kinderen. Een plek waar je zeker eens naartoe moet!

Grote Barntent met slaapzolder, badkamer en ligbad in Haaften
Gezellige boerencamping met Barntenten

Knusse luxe Barntent in Zeeland

In Arnemuiden in Zeeland staat deze prachtige Barntent voor 6 personen op je te wachten. Deze grote tent beschikt over een dubbele verdieping, waarbij de bovenste een gave slaapzolder voor kinderen is. En dat is zeker niet het enige, want de Barntent beschikt ook over een eigen badkamer met zelfs een ligbad. Wauw!

Koken doe je in de uitgebreide keuken en je kunt zowel binnen als buiten de tafel dekken. De tenten staan bij een van de grootste en historische boerderijen van heel Walcheren. Hier combineer je glamping met het boerenleven, wat betekent dat jullie geitjes kunnen aaien en schapen mogen voeren. Extra leuk: boer Gavin is archeoloog en gaat in de vakantie graag met de kinderen op zoek naar schatten!

Knusse luxe Barntent in Zeeland
Boeren Barntent in Zeeland

Stoere Ranchtent met badtrailer in Zeeland

Op een andere plek in Zeeland, namelijk in Sommelsdijk, staat deze geweldige Ranchtent bij de boer. Boer Huibert en boerin Annet doen er hier alles om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Hier logeer je in alle comfort en heeft alles een stoer randje. De tent is ruim opgezet en beschikt over meerdere slaapkamers met écht goede bedden.

In de aparte trailer die naast de tent staat, vind je je eigen badkamer met toilet, wastafel, douche  en zelfs een heerlijk ligbad. Kinderen mogen hier meehelpen om de koeien te melken terwijl de ouders lekker relaxen voor de tent. Ook kunnen ze knuffelen met konijntjes of lekker spelen in de boomhut. Er worden speciale pizza-avonden georganiseerd waar gezelligheid voorop staat. Kortom: de perfecte plek voor een leuke gezinsvakantie.

Stoere Ranchtent met badtrailer in Zeeland
Ranchtent met badtrailer in Zeeland

Safaritent met sanitair in het prachtige Zeeland

Glamping bij de boer kan ook heel goed in Vogelwaarde, een andere plek in Zeeland. Daar vind je meerdere luxe safaritenten met eigen sanitair. De tenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en je huisdier is ook meer dan welkom. Deze plek wordt ook wel een walhalla voor stoere jongens en meiden genoemd, omdat er zoveel te doen is. Kom racen op de skelters of vissen in de visvijver.

De tenten zijn ingericht met een grote keuken met onder andere een Nespresso, er zijn twee slaapkamers met comfortabele bedden en er is een gezellig zitje. Je hoeft de tent niet uit om naar de wc te gaan, want je hebt je eigen sanitair. Extra leuk is de locatie van deze boerententen; je zit binnen no time in Antwerpen of aan de Westerschelde.

Safaritent met sanitair in het prachtige Zeeland
Safaritent in Zeeland

Slapen in een safaritent bij een schapenmelkerij

Heb je altijd al eens willen logeren tussen de schapen? Dan zit je bij deze schapenmelkerij in Meliskerke in Zeeland helemaal op de juiste plek. Hier staan luxe safaritenten tussen de ruim 200 schapen die dagelijks gemolken worden. Dat is niet alleen een avontuur voor kinderen, maar ook hartstikke leuk voor hun ouders. Help boer Jan, boer Sam, boerin Lydia en boerin Anne en waan je even zelf een boer(in)!

De tenten die je hier kunt huren zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Er is een gezellige eethoek aanwezig, evenals een compleet ingerichte keuken. Je hoeft het erf niet af om je hier een hele vakantie te vermaken, maar doe je dat toch dan sta je zo op een van de stranden van Walcheren of in het leuke Middelburg of Vlissingen.

Slapen in een safaritent bij een schapenmelkerij
Safaritenten bij schapenmelkerij

Stoere Barntent met badkamer en slaapzolder in Neerkant

Ook in Noord-Brabant kun je overnachten in een fantastische Barntent met het hele gezin. In Neerkant staat een rundveehouderij waar je zo'n tent kunt huren. Je vakantie hier vieren staat garant aan een zorgeloze, leerzame en vooral onvergetelijke tijd - voor kinderen én volwassenen. De ruime tenten hebben een eigen badkamer, een luxe keuken met alles erop en eraan en heerlijke bedden.

Kinderen slapen na een lange dag meehelpen op de boerderij op hun eigen slaapzolder. De pony's, koeien en andere dieren kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Als extra vermaak is er een buitenzwembad, speeltuin en voetbalveld aanwezig. In de buurt kun je eveneens terecht bij een buitenbad en binnenbad, een zwemmeer en een klimbos. Vervelen doe je hier geen moment!

Stoere Barntent met badkamer en slaapzolder in Neerkant
Barntent in Noord-Brabant

Meer inspiratie voor luxe tenten?

Nóg meer inspiratie nodig voor luxe tenten? Bekijk dan hier ons volledige aanbod met deze mooie BarntentenVergeet ook zeker niet om LuxeTent.nl te volgen via Facebook of Instagram voor de laatste updates.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht