Tips

5 Luxe Safaritenten in Spanje


dinsdag 24 mei 2022

Lekker vakantie vieren aan de Spaanse Costa? Ook dat kan gewoon in een luxe safaritent! In dit artikel hebben we 5 luxe safaritenten in Spanje voor je verzameld. Vamos!

5 Luxe Safaritenten in Spanje
Unieke tent aan de Costa Dorada

Prachtige beachcabin aan de Platja Creixell

Dat je écht niet alleen in luxe hotels hoeft te slapen om optimaal te genieten van de Spaanse kust bewijst deze unieke beachcabin met uitzicht op zee. Deze luxe ingerichte safaritenten zijn te vinden aan het mooie Platja Creixell aan de Costa Dorada en horen bij een sfeervolle camping. Wil je optimaal genieten van het uitzicht op zee dan is het aan te raden om een beachcabin op de eerste rij aan het strand te boeken.

De tenten zijn geschikt voor voor 2 tot 5 personen en hebben 2 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken en een heerlijk overdekt terras met uitzicht op het strand. Vanaf je tent wandel je zo naar de zee om een frisse duik te nemen. Zwem je liever in een zwembad? Op de camping zijn 3 ronde baden te vinden. Ook is er een beachbar én restaurant aanwezig en is er voor de kleintjes een animatieteam. Het is met recht heerlijk vakantie vieren hier!

Prachtige beachcabin aan de Platja Creixell
Slapen aan zee in een safaritent

Zon, zee en strand aan de zonovergoten Costa Dorada

Op een andere plek aan de Costa Dorada, namelijk in Coma-Ruga El Vendrell staan deze mooie safaritenten direct gelegen aan zee. Ook deze tent is groot genoeg om er met 4 of 5 personen te logeren. Er zijn 2 slaapkamers te vinden met allemaal stoere houten meubels. In de keuken staat een grote koelkast en je kan hier lekker buiten eten op je eigen grote terras.

Of je nu bij de tent en op de camping blijft of van alles gaat ondernemen; een vakantie in deze safaritent in Spanje staat garant aan een zonovergoten verblijf. Plons in het zwembad of maak een duik in zee. Er zijn zelfs allerlei sportfaciliteiten aanwezig, evenals een animatieteam voor de kids. En lekker eten? Dat doe je natuurlijk in het restaurant waar zowel lokaal als internationaal eten wordt geserveerd. Bon appétit.

Zon, zee en strand aan de zonovergoten Costa Dorada
Safaritent in zonovergoten Spanje

Origineel overnachten in een safaritent in Spanje

Costa Dorada is een populaire plek in Spanje om lekker te kamperen aan zee. Hier vind je namelijk ook deze originele safaritent met luxe badkamer aan de Platja Creixell. De tent is gezellig ingericht met lichte kleuren en veel gebruik van stoer hout. Om je verblijf helemaal compleet te maken, beschikken de safaritenten over airco en een eigen luxe badkamer!

Ook zijn deze safaritenten net iets groter dan de tenten eerder in dit lijstje. Op deze camping slaap je met maximaal 6 personen in een safaritent; er zijn 3 slaapkamers te vinden. Maak je eigen kampeermaaltje klaar in de keuken of geniet volop van de Spaanse keuken in het aanwezige restaurant. Op de camping is er van alles te doen en te beleven voor jong en oud. Dat is écht vakantie.

Origineel overnachten in een safaritent in Spanje
Sfeervolle tenten aan Costa Dorada

Luxe safaritenten op vijfsterrencamping aan Costa Brava

Wil je liever een ander gebied ontdekken? Ga dan naar de Costa Brava waar je volop natuur en strand vindt. In het plaatsje Pals vind je een heuse vijfsterrencamping met een aantal te gekke safaritenten voor het hele gezin. Hier logeer je op 5 minuten loopafstand van de lange zandstranden van de Catalaanse kust. En psst.. er zijn tenten voor 5 tot 7 personen beschikbaar!

De luxe safaritenten beschikken over een groot woongedeelte, een complete keuken, 3 slaapkamers en een ruim terras. Het is de ideale plek voor een fijne vakantie met het hele gezin. En dan hebben we het nog niet eens over de camping gehad! De camping waarop de tenten te vinden zijn, is een van de meest levendige familiecampings van de Costa Brava. Geniet hier van de stranden, de tent én elkaar.

Luxe safaritenten op vijfsterrencamping aan Costa Brava
Safaritenten aan de Costa Brava

Logeren in een luxe tent in Blanes

Tot slot willen we je nog graag een tipje van de sluier geven van deze mooie safaritenten in het populaire Blanes aan de Costa Brava. Deze gezellige familiecamping is net zo populair als de plaats zelf; zorg er dus voor dat je op tijd een safaritent boekt voor een onvergetelijke vakantie. De safaritenten zijn geschikt voor 3 tot 5 personen en hebben eigen sanitair.

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig en je hebt de beschikking over een ruime keuken, een sfeervol zitje en natuurlijk een buitenterras. In de ochtend wandel je zo naar het strand dat op slechts 300 meter afstand ligt, terwijl je in de avond lekker uiteten gaat in een van de restaurantjes aan de boulevard van Blanes. Even een dagje naar Barcelona? Deze bruisende stad ligt op slechts 70 kilometer afstand van de camping. Doen!

Logeren in een luxe tent in Blanes
Luxe safaritenten in Blanes

Meer inspiratie nodig voor slapen in een luxe tent?

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan hier alle plekken om een safaritent huren in Spanje. Vergeet ook niet om LuxeTent.nl te volgen via Facebook of Instagram.



Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht