Tips

5 campings met een Airlodge


donderdag 27 januari 2022

Airlodges zijn hip. Heb jij al eens geslapen in zo'n tent met twee verdiepingen? In dit artikel hebben 5 van onze favoriete campings mét Airlodge(s) voor je verzameld.

5 campings met een Airlodge

Airlodge met badkamer in Italië

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze parel in Italië? Op een gezellige familiecamping aan de Adriatische kust vind je deze unieke Airlodge met badkamer. Deze bijzondere tent met 2 verdiepingen biedt ruimte voor 4 kampeerders. Er zijn namelijk 2 slaapkamers aanwezig, er is een ruime badkamer te vinden en natuurlijk kunnen jullie heerlijk relaxen in het leefgedeelte.

Kom je hier in het hart van de zomer dan is de kans groot dat het lekker weer is. Geniet optimaal van je eigen buitenterras met uitzicht over het groen. Op de camping is van alles te beleven voor het hele gezin. Deze camping ligt namelijk in een ontzettend mooi landschap met aan de ene kant de Adriatische Zee en aan de andere kant lagunes met prachtige flora en fauna. Het is prima toeven in de schaduw van de vele pijnbomen en in het zwemwater van het zwemparadijs.

Airlodge met badkamer in Italië
Airlodge aan de Adriatische kust

Uniek slapen in een Airlodge aan het Idromeer

Op een andere plek in Italië, namelijk aan het Idromeer in Anfo, vind je deze stoere Airlodge met eigen sanitair. Je hoeft de tent dus niet uit om even naar het toilet te gaan of een frisse douche te nemen. Dat is wel heel luxe kamperen! Deze gave Airlodge heeft 2 verdiepingen van elk 15m2 groot. Toch voelt deze tent door de vele ramen veel groter.

Wat des te leuker is, is dat de Airlodge gelegen is op een camping die aan de oevers van het Idromeer ligt. Ook kun je lekker zwemmen op de camping zelf waar ook nog eens een bubbelbad en een speeltuin voor de kleintjes te vinden is. In de middag en de avond geniet je hier volop van de Italiaanse keuken in het bijbehorende restaurant. Zo voelt vakantie écht als vakantie.

Uniek slapen in een Airlodge aan het Idromeer
Airlodge aan het Idromeer

Slapen in een luxe Airlodge in Overijssel

Heb je zin in een vakantie in eigen land? Dat doe je in deze luxe Airlodge op een vijfsterrenresort in Denekamp (Overijssel). Hoewel slapen in een Airlodge nog steeds kamperen is, voelt dat hier absoluut niet zo. Je wordt hier namelijk flink in de watten gelegd. Ook deze tent van twee verdiepingen heeft genoeg ruimte voor 2 tot 4 personen. Vanaf de bovenste verdieping heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Op en rondom het resort zul je je geen moment vervelen. Het landgoed is sowieso schitterend om te zien, maar er is ook van alles te doen. Er is een overdekt en verwarmd zwembad aanwezig, evenals een zwemmeer met glijbanen en speeltuinen. Voor de kids is er zelfs een animatieteam, zodat jullie ook echt even vakantie kunnen vieren. En dat gewoon in eigen land!

Slapen in een luxe Airlodge in Overijssel
Airlodge in Overijssel

Optimaal genieten van je Airlodge in Frankrijk

In het Franse Nouvelle-Aquitaine vind je een hele luxe Airlodge voor het hele gezin. Deze bijzondere tent met twee verdiepingen staat op een camping met vijf sterren én in de buurt van de zee. Vanaf je Airlodge wandel je zo naar het strand. Voor waterplezier hoef je de camping overigens niet per se af; op het terrein is een groot waterparadijs te vinden met diverse glijbanen.

De Airlodge heeft één slaapkamer met een tweepersoonsbed en beschikt over een knusse slaaphut voor de kinderen. Ook is er een badkamer aanwezig en kun je lekker koken in je eigen kleine keuken. Daardoor lijkt deze Airlodge wel op een klein huisje, maar dan gewoon van tentdoek! Het is in ieder geval de ideale uitvalsbasis voor een verdiende vakantie onder de Franse soleil.

Optimaal genieten van je Airlodge in Frankrijk
Luxe Airlodge in Frankrijk

Magische Airlodge met uitzicht

Tot slot willen we je nog kennis laten maken met nóg een Airlodge in Italië. Je zult bijna denken dat ze daar al helemaal verliefd zijn op dit soort tenten! In Toscane, in het plaatsje Cavriglia, vind je deze luxe Airlodge met magisch uitzicht. Ook hier kun je goed vakantie vieren met 4 personen (2 volwassenen, 2 kinderen). De gave tent is zo opgebouwd dat er genoeg ruimte is voor iedereen.

Dan hebben we het nog niet eens over de locatie van de camping gehad; deze groene familiecamping ligt op een heuvel in Toscane. Je kunt je vast wel voorstellen wat voor een mooie uitzichten dat moet opleveren. In de omgeving is van alles te bekijken. Natuurlijk kun je ook lekker bij je Airlodge blijven of een duik nemen in het zwembad. Voor de kindjes is een speciaal kinderbad te vinden. Lekker eten doe je ook gewoon op de camping. Het Italiaanse restaurant wacht al op je bezoek!

Magische Airlodge met uitzicht
Luxe Airlodge in Italië

Meer inspiratie voor Airlodges

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan hier alle plekken waar je een Airlodge huren kunt? Houd onze website dan in de gaten en vergeet niet om LuxeTent.nl te volgen via Facebook of Instagram.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht