Tips

10 luxe tenten met eigen badkamer


maandag 25 oktober 2021

Ben je dol op slapen in de natuur, maar vind je kamperen net een beetje te veel back to basic? Kies dan voor een mooie luxe tent met een eigen badkamer om optimaal te genieten van alle comfort en luxe tijdens slapen in de natuur. Er is een groot aantal luxe tenten te boeken waar je gebruik kunt maken van je eigen sanitair. Het fijnste hiervan is dat je alsnog het idee hebt dat je aan het kamperen bent, maar net met een beetje meer comfort. In deze blog vertellen we je meer over 10 prachtige tenten die over een eigen badkamer beschikken.

10 luxe tenten met eigen badkamer

1. Safaritent Boshoek in Voorthuizen, Gelderland

Zo is het heerlijk toeven met het hele gezin in Safaritent Boshoek in Gelderland. Deze luxe tent staat op een fijn vakantiepark dat maar liefst over 5 sterren beschikt. Je hebt hier de keuze om te overnachten in een zogeheten safarichalet wat een combinatie is van een safaritent en een chalet en een complete safaritent. Zo bepaal je zelf voor hoeveel luxe je wilt gaan.

De tenten bieden plek voor 2 tot 8 personen. Sommige tenten hebben een externe unit waar een badkamer in is gebouwd. De meer luxe tenten beschikken over sanitair ín de tent. Kijk hier dus goed naar bij je boeking, mocht je een voorkeur hebben. Het vakantiepark heeft een prachtige locatie. Hier zit je namelijk in het hart van de Veluwe waardoor je omringd bent met natuur. De ideale plek voor wandelingen, fietstochten en relaxen in het groen.

1. Safaritent Boshoek in Voorthuizen, Gelderland
Safaritent Boshoek in Gelderland

2. Safaritent huren in de Ardèche, Frankrijk

Ga je liever de grens over op zoek naar een zonnige vakantie? Boek dan deze mooie safaritent in de Ardèche in Frankrijk. Deze luxe tent met eigen sanitair staat op een viersterrencamping waar comfort voorop staat. De safaritenten zijn geschikt voor 4 personen: 2 volwassenen en 2 kinderen. Er is hier dan ook voor iedere leeftijd van alles te beleven.

Zo kunnen jullie uren spetteren in het verwarmde zwembad en genieten van het beste Franse eten bij lokale restaurantjes. Liever wat meer van de omgeving ontdekken? Boek dan een kano om het gebied vanaf het water te bekijken of ga naar de bekende Vallon Pont d’Arc, een fraaie boogbrug die dé eyecatcher is van deze regio.

2. Safaritent huren in de Ardèche, Frankrijk
Luxe tent in Frankrijk

3. Safaritent bij de boer in Drenthe

Wat leuk! In Zweeloo in Drenthe vind je een heuse safaritent bij de boer. Aan het einde van een doodlopende weg vind je hier een oase van rust op de boerderij. Daar staan een paar luxe safaritenten waar je met 2 tot 6 personen kunt logeren. Hoe zou jij het vinden om wakker te worden met het uitzicht op grazende koeien? De tenten zijn namelijk verdeeld over 2 velden met allen uitzicht op de koeien en schapen.

Op deze te gekke plek voor het hele gezin vind je 13 safaritenten met een eigen toilet. Ook zijn er 2 luxere lodgetenten aanwezig die een badkamer in de tent hebben. Op die manier kies je dus weer zelf de mate van luxe. Vind je de 'gewone' safaritent prima? Dan is er een gemeenschappelijk sanitair aanwezig waar je kunt douchen. Er is hier van alles te doen en te beleven: ontdek Zwemvijver Kibbelkoele of ga met het hele gezin naar Attractiepark Slagharen.

3. Safaritent bij de boer in Drenthe
Slapen tussen de koeien

4. Bijzonder overnachten in een safaritent in Toscane

Ook in het magische Italië kun je volop genieten van glamping. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze luxe safaritent met eigen badkamer in Toscane? Deze safaritent hoort bij het groene Agriturismo Diacceroni dat op een heuvel ligt met prachtig uitzicht. Het is niet alleen het eigen sanitair waar je van kunt genieten: de tenten zijn ruim opgezet met volledig ingerichte keuken, slaapkamers en eetkamer. Wauw.

Er is plek voor 2 tot 8 personen en je kunt hier zelfs je huisdier mee naartoe nemen als je wilt. Om over het grote buitenterras nog maar niet te spreken. Vanaf je eigen terras kijk je uit over de glooiende groene heuvels van deze Italiaanse regio. Vergeet niet om volop te genieten van de home made olijfolie en pasta die je hier kunt aanschaffen. Wat een genot!


4. Bijzonder overnachten in een safaritent in Toscane
Luxe tent in Italië

5. Luxe lodgetenten bij Attractiepark Duinrell

Staat er een tripje Duinrell op de planning? Of wil je juist wat leuks boeken voor met het hele gezin? Maak dan gebruik van de glampingaccommodaties van dit vakantiepark, zoals de luxe lodgetenten van Attractiepark Duinrell. Er zijn verschillende soorten luxe tenten te boeken waar je met 3 tot 5 personen gebruik van kunt maken. Alle tenten beschikken over een eigen badkamer, hoe luxe is dat?

Tijdens je verblijf in een van de lodgetenten mag je onbeperkt gratis naar binnen bij het attractiepark en het waterpark. Ook wanneer je juist even wilt relaxen, is dit de plek waar je wilt zijn. De tenten staan namelijk in het mooie Nationaal Park Hollandse Duinen waardoor je zo midden in de natuur bent. Laat de kinderen lekker hun gang gaan en kom zelf volledig tot rust in een van de lodgetenten van Duinrell.

5. Luxe lodgetenten bij Attractiepark Duinrell
Luxe tent bij Duinrell

6. Safaritent met romantisch bad in Gelderland

Wauw, de eigenaren van deze luxe tent weten écht wat luxe glamping is. In deze safaritent op een leuk vakantiepark in Garderen staat namelijk een bad op pootjes. Hoe romantisch is dat? De tenten zijn sowieso groot van oppervlakte met maar liefst een grootte van 45m2. De ruimte kan worden opgesplitst met behulp van sfeervolle gordijnen. 

In de safaritent is een volledig ingericht keukenblok aanwezig inclusief een gezellige eetruimte en slaapgedeeltes. Er is plek voor 3 tot 6 personen én je mag je hond meenemen als je dat wilt. Om het geheel af te maken beschik je ook nog eens over een eigen veranda met uitzicht op het groen. Dat klinkt toch als een droomvakantie in eigen land?

6. Safaritent met romantisch bad in Gelderland
Romantisch slapen in een luxe tent

7. Luxe tent aan het Uitgeestermeer in Noord-Holland

Aan de rand van een natuurgebied en direct aan het Uitgeestermeer vind je een kleinschalig vakantiepark met een aantal prachtige luxe tenten. De ene tent is geschikt voor 4 personen en de andere (van maar liefst 80m2 groot) voor 8 personen, waarbij er genoeg ruimte is voor iedereen. Dit voelt dus meer aan als een klein huisje dat van alle gemakken voorzien is dan een tent! Glamping op en top dus.

De luxe tenten beschikken over een open en compleet ingerichte keuken met Nespresso apparaat, waterkoker en koelkast. Achter in de tent bevinden zich de twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Via een trap bereik je de vide waar ook nog 4 extra slaapplaatsen te vinden zijn. Kortom: de ideale plek voor het hele gezin!

7. Luxe tent aan het Uitgeestermeer in Noord-Holland
Safaritent in Noord-Holland

8. Safaritent op een luxe camping in Bretagne, Frankrijk

In het mooie Bretagne in Frankrijk staat Camping de Kerleyou waar je kunt overnachten in een luxe tent op 1,5 kilometer afstand van zeeDe safaritenten hebben 2 slaapkamers, een complete keuken, woonkamer, een badkamer en een groot terras met luifel en 2 comfortabele stoelen. Meer heb je eigenlijk niet nodig toch? Wat helemaal te gek is, is dat je hier binnen no time op het strand zit.

In de buurt van deze camping vind je namelijk een aantal schilderachtige stranden en baaien waar je je ogen uit zult kijken. Wat ook goed is om te weten, is dat de safaritenten op een rustige familiecamping staan waar je volledig kunt ontspannen. En dat is zo'n prachtige omgeving! De luxe tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen (2 volwassen en 2 kinderen).

8. Safaritent op een luxe camping in Bretagne, Frankrijk
Heerlijk overnachten in een safaritent in Frankrijk

9. Fraaie safaritent op familiecamping in Limburg

Net over de grens met België vind je deze luxe safaritent met eigen sanitair in Oudsbergen, Limburg. Deze tenten staan op een gezellige familiecamping die in een van de mooiste gebieden van Belgisch Limburg staat. Op de camping staat gezelligheid én rust centraal, wat betekent dat je hier lekker kunt ontspannen in een prachtige omgeving.

Iedere safaritent biedt ruimte voor 4 tot 6 personen en er zijn twee slaapkamers aanwezig. Ook vind je er een complete keuken, woonkamer, eigen badkamer en een ruim terras met luifel. De tenten beschikken allemaal over airco en verwarming, waardoor je hier goed kunt vertoeven in ieder seizoen. Zin in een avontuurlijke, actieve of juist ontspannen vakantie? Boek dan zeker deze fijne safaritent in Limburg.

9. Fraaie safaritent op familiecamping in Limburg
Slapen in een luxe tent in Limburg

10. Safaritent aan een jachthaven in Almere

Last but not least: een hele fijne safaritent gelegen aan een jachthaven in Almere. Dat is nog even wat anders dan op een standaard camping of een vakantiepark! Deze luxe tent is heel knus en stoer ingericht en beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen en avontuurlijk verblijf op het strand van Almere.

In de tent is er volop ruimte voor maximaal 6 personen. De safaritent is voorzien van een badkamerunit met toilet, douche en wastafel. Ook is er een gezellige zithoek aanwezig met pelletkachel. Wat een fijne plek! Vanaf je safaritent kun je van alles ondernemen. Huur een bootje of een SUP en ontdek de omgeving vanaf het water. Of ga een dagje naar Amsterdam! Een ding is zeker: hier is het in ieder geval genieten geblazen.

10. Safaritent aan een jachthaven in Almere
Safaritent op een hele bijzondere locatie

Meer inspiratie voor luxe safaritenten met sanitair

Op zoek naar meer inspiratie voor een safaritent met eigen sanitair? Of bijvoorbeeld een overnachting in een yurt of een andere tent? Houd onze website dan in de gaten en vergeet niet om LuxeTent.nl te volgen via Facebook of Instagram.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht