Limburg

Luxe tenten in Limburg

Op zoek naar een luxe tent in Limburg? Van safaritent tot lodgetent. Bekijk onze unieke selectie luxe glampingtenten in Limburg. 
Lees meer
Luxe tenten in Limburg

Uitgebreid zoeken

Aantal personen

Land

Toon meer

Streek

Toon meer

Plaats

Toon meer

Type tent

Toon meer

Sanitair

Tent kenmerken

Toon meer

Faciliteiten

Toon meer

Ligging

Toon meer

Afstand vanaf Utrecht

Touroperator

Toon meer

Weekprijs vanaf

Een luxe tent huren in Limburg?

Hier waan je jezelf in het buitenland! De provincie met grote hoogteverschillen, schilderachtige bergen, stromende beken en kalksteengroeves. Dit alles maken Limburg uniek. Het prachtige Limburg heeft de mooiste fiets- en wandeltochten. Als je een echte Bourgondiër bent dan zit je hier goed want gezellige cafés en goede restaurants zijn nooit ver vanaf een camping in Limburg. Vooral in het bruisende Maastricht is een stad die alles heeft en zeker een bezoekje waard is. 


Luxe tenten in Limburg

Een luxe Panorama lodge met badkamer huren in Limburg kan bijvoorbeeld op vakantiepark EuroParcs Gulperberg. Op dit mooie vakantiepark krijg je een heerlijk, ontspannen vakantiegevoel. Niet alleen de accommodaties en faciliteiten zijn van hoog niveau maar het vakantiepark bevindt zich op de zuidelijke helling van de Gulperberg! Je hebt dus adembenemende vergezichten over het glooiende Limburgse landschap.


Luxe tent huren in Nederland (andere populaire provincies):

Bekijk ook: