Drenthe

Luxe tenten in Drenthe

Op zoek naar een luxe tent in Drenthe? Van safaritent tot lodgetent. Bekijk onze unieke selectie luxe glampingtenten in Drenthe.
Lees meer
Luxe tenten in Drenthe

Uitgebreid zoeken

Aantal personen

Land

Toon meer

Streek

Toon meer

Plaats

Toon meer

Type tent

Toon meer

Sanitair

Tent kenmerken

Toon meer

Faciliteiten

Toon meer

Ligging

Toon meer

Afstand vanaf Utrecht

Touroperator

Weekprijs vanaf

Een luxe tent huren in Drenthe?

De dunstbevolkte provincie van Nederland is Drenthe. Drenthe staat bekend om zijn prachtige natuur met allerlei mooie landschappen, van heides, zandverstuivingen tot bossen. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de hunebedden.. Dit zijn indrukwekkende prehistorische bouwwerken gebouwd van 3450 tot circa 3250 voor Christus. Ze dienden meestal als graf. Drenthe zit ook vol cultuur! Ga er een dagje op uit, bijvoorbeeld naar het Drents Museum in Assen of het Nationaal gevangenismuseum in Veenhuizen. Het Herinneringscentrum Kamp Westerbork is een indrukwekende plek en zeker een bezoek waard om een bezoek aan te brengen.


Luxe safaritenten in Drenthe

Een luxe tent huren in Drenthe kan bijvoorbeeld op op camping de Norgerberg. Dikke pret voor de kids want deze safaritent heeft een glijbaan waar je vanaf kunt roetsjen! Op en top genieten hier op deze luxe camping in Drenthe. Veel faciliteiten zoals het mooie sanitair, het zwembad met schuifdak en vergeet ook niet lekker bij te komen in de sauna. 


Luxe tent huren in Nederland (andere populaire provincies):

Bekijk ook: