Farmcamps Safaritenten

 • Nederland
 • Noord-Brabant
 • Kaatsheuvel

Liefhebbers van luxe kamperen, natuur, ruimte en dieren beleven een unieke tijd op een van de locaties van FarmCamps!

 • 2 tot 6 personen
 • Huisdieren toegestaan
 • In de natuur, Bij de boer
 • Gratis Wifi

Overnachten in een FarmCamps Lodgetent, Barntent, Farmtent, Ranchtent of Safaritent

Hou je van een avontuurlijke vakantie met je gezin? Een vakantie waarbij voor iedereen wat te doen is en er veel dieren aanwezig zijn om te aaien en te knuffelen? Dan is een vakantie in een FarmCamps Safari-, Farm-, Ranch-, Lodge- of Barntent iets voor jou!
Lees meer
Toon op kaart
Farmcamps - Safaritenten

In het kort:

 • Knuffelen en aaien van dieren
 • Luxe kamperen op een boerderij
 • De lodgetenten hebben een eigen speelhut en konijn of kip bij de tent
 • Alle tenten zijn voorzien van volle speelkist

Beschikbaarheid

Actuele beschikbaarheid & prijs vind je op de website van de camping. Deze luxe tent wordt aangeboden via: Farmcamps

Bekijk prijzen

Farmcamps: luxe logeren bij de boer!

De FarmCamps boerderijen vind je op diverse plekken in Nederland. Je logeert in stoere glamping tenten van minimaal 50m². De tenten zijn ruim, comfortabel en verrassend volledig zijn ingericht met stoer meubilair, een keukentje, kachel en toilet. De Lodgetenten zijn nog ruimer en hebbe een badkamer met douche. Ook hebben ze een speelhut en een eigen konijn of kip bij de tent! De Ranchtent onderscheidt zich op zijn beurt van de andere twee tenten vanwege de Hooi Hooi Badtrailer, die naast je tent staat. De Badtrailer heeft een eigen privé badkamer mét douche boven het bad en prachtig uitzicht over de weilanden. De nieuw ontworpen duurzame Barntent is ook niet verkeerd en heeft naast een eigen toilet ook nog een ligbad met douche en vaatwasser in de tent.

De Safaritent

Je kunt kiezen tussen een 4- en 6-persoonstent. Het verschil zit hem in de kinderkamer. In de 4-persoonstent staat één stapelbed, bij de 6-persoonstent zijn dat er twee. De Lodgetenten hebben een hoogslaper/droomhut in plaats van stapelbedden. De ouderslaapkamer heeft altijd een 2-persoonsbed. Elke FarmCamps tent is bovendien voorzien van een speelkist voor jong en oud. Ook op regenachtige dagen hoef je je dus niet te vervelen.

Echte boerderijen

De tenten staan op werkende boerenbedrijven. De FarmCamps boerderijen zijn kleinschalig, gezellig en bieden rust en ruimte. Alle boerenfamilies vinden het leuk om je kennis te laten maken met het echte boerenleven en geven je graag een Tour-de-boer. Naast de koeien, schapen, paarden of kippen die voor het bedrijf worden gehouden zijn er nog veel meer beesten op de boerderijen te vinden zoals schapen, geiten, konijnen of zelfs een echte alpaca!

Diverse locaties

Elke locatie heeft zijn eigen unieke punten die het verblijf meer dan de moeite waard maken. Zo is er een boer die een heuse melktribune heeft gebouwd zodat je alles goed kunt zien tijdens het melken. En er is een pensionstal in Callantsoog die maar 10 kilometer van het strand is verwijderd. Bij een aantal boerderijen kun je de heerlijkste streekproducten kopen in de boerderijwinkel. Op elke boerderij wordt van alles georganiseerd. Van spannende speurtochten en slingeren in de Hooi Hooi speelschuur tot heerlijke huifkartochten en gezellige kampvuren. Alles voor een fantastische vakantie of weekendje weg!

Deze accommodatie vind je in de thema's:


Farmcamps Safaritenten

 • Nederland
 • Noord-Brabant
 • Kaatsheuvel
vanaf € 700,- per week

Beschikbaarheid

Actuele beschikbaarheid & prijs vind je op de website van de camping. Deze luxe tent wordt aangeboden via: Farmcamps

Bekijk prijzen
Snelcode: 0064

Andere luxe tenten: