Scandinavische Bell tent

 • Nederland
 • Gelderland
 • Lochem

Tukken in de groene en nuchtere Achterhoek en genieten van de rust bij het kampvuur of in de hottub. Oetdoor is dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een laagdrempelig concept om d'r oet te gaan.

 • 1 tot 3 personen
 • Huisdieren toegestaan
 • In de natuur, Bij een meer of rivier, Op een camping
 • Gratis Wifi

Bijzonder overnachten in een Scandinavische Bell tent

Kamperen in een bijzondere Bell tent en dompel je onder in de Scandinavische cultuur in de op-hout-gestookte hottub, onder de sterren. Dat is ultiem genieten in de Achterhoek! De tent is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind. Gezinnen krijgen 25% korting bij het boeken van een tweede tent. De tenten staan in groepjes van 2 bij elkaar. Zo slapen jullie bij elkaar in de buurt en toch een eigen tent.
Lees meer
Toon op kaart
Oetdoor - Scandinavische Bell tent

In het kort:

 • Kamperen in een bijzondere Bell tent
 • Met Scandinavische hottub
 • Kampvuurplek aanwezig
 • Gratis gebruik van kano's & sups

Beschikbaarheid

Voor de beschikbaarheid & actuele prijs van deze luxe tent ga je naar onze partner OrigineelOvernachten.nl

Ga naar de website

De Bell tent

De tent is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind. Gezinnen krijgen 25% korting bij het boeken van een tweede tent. De tenten staan in groepjes van 2 bij elkaar. Zo slapen jullie bij elkaar in de buurt en toch een eigen tent. Er staat een 2-persoonsbed + een slaapmatje (voor een eventuele 3e persoon). Er is een gezamenlijke kooktent waar kookstelletjes, keukenmaterialen en een koelkast staan waar je gebruik van kunt maken. Wil je extra avontuur dan kies je voor onze gietijzeren pannen en maak je de maaltijden boven kampvuur. De douche- en toiletgelegenheid is in het gezamenlijke service-gebouw.

Faciliteiten

Een gezellige locatie met Scandinavische bell-tenten, een grill-hut, kampvuurplekken, festivalshelter en hottub. Het kampeerterrein is sfeervol aangekleed met lampjes, beplanting en gezellige zithoekjes met vuurschalen. In het midden van het veld is een kleine poel, voor verkoeling. Naast het veld ligt ook een zwemvijver die wordt gedeeld met andere gasten van deze locatie. Het ligt op 400 meter van de Bolksbeek waar je kan kanovaren of suppen. Je kan er ook voetgolven, (indoor) voetballen en er zijn meerdere speeltoestellen. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, denk aan een outdoor-cinema, outdoor cooking workshops en vlotten-bouwen. Je mag gratis gebruikmaken van de 2 kano's, sup's, mountainbikes en fietsen. Optioneel: - Handdoek pakket €5,- p.p. (badlaken en handdoek) - Wildernis spa arrangement €45- (i.p.v. €60,-) - Huisdieren +€5,- per huisdier per nacht (max 2) - Ontbijtmand met streekproducten (2 personen) +€30,-. - Staat klaar bij aankomst en is gevuld voor 2 nachten. Als je maar 1 nacht bij ons verblijft, kan je het lekker meenemen naar huis!

Omgeving

De historische plaats Lochem ligt in het hart van de Achterhoek. Je vindt er fraaie landgoederen met stokoude bomen, bloemrijke weilanden, slingerende zandwegen, rust en schoonheid. Een heerlijke omgeving om te fietsen en wandelen. Lochem heeft één van de mooiste wandelgebieden van Nederland met meer dan 60 routes! Leuke musea in de buurt zijn Museum Staal in Almen (over dichter Staring en de Koepel van Staring) en Museum More in Gorssel/Ruurlo (met de kunstcollectie van Hans Melchers).

Scandinavische Bell tent

 • Nederland
 • Gelderland
 • Lochem
vanaf € 315,- per week

Beschikbaarheid

Voor de beschikbaarheid & actuele prijs van deze luxe tent ga je naar onze partner OrigineelOvernachten.nl

Ga naar de website
Snelcode: 1165

Andere luxe tenten: